Kabandang ku Kuda Lumping Ahmad Bakri

ISBN:

Published: 2008

Paperback

60 pages


Description

Kabandang ku Kuda Lumping  by  Ahmad Bakri

Kabandang ku Kuda Lumping by Ahmad Bakri
2008 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 60 pages | ISBN: | 8.37 Mb

Nu kabandang ku kuda lumping téh Jang Udin. Manéhna keur meujeuhna resep ulin, jarambah, tara nurut kana papatah kolot. Élodan deuih, nu matak basa dititah ku emana nyokot duit ti tatanggana, manéhna kabandang ku jalma réa nu ngabring ngiringkeunMoreNu kabandang ku kuda lumping téh Jang Udin. Manéhna keur meujeuhna resep ulin, jarambah, tara nurut kana papatah kolot. Élodan deuih, nu ma­tak basa dititah ku emana nyokot duit ti ta­tang­ga­na, manéhna kabandang ku jalma réa nu ngab­ring ngiringkeun kuda lumping.

Sabot nutur-nutur kuda lumping, duitna leungit. Mangkaning lain saeutik-eutik duit. Ladang paré kitu atuh. Rék balik sieun dicarékan kolot, babakuna mah sieun diasupkeun ka pangbérokan. Da cék bapana, bu­dak bangor mah sok dikerem di Tangerang. An­tuk­na Jang Udin minggat nutur-nutur jalma sali­wat, leumpang sakaparan-paran, datang ka balangsak di lembur batur.



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Kabandang ku Kuda Lumping":


mamella.pl

©2008-2015 | DMCA | Contact us